Beste Tour liefhebbers/vrienden,

Hoewel digibeet (geen foto's,) toch maar in de pen klimmen om wat herinneringen te delen.

Even voorstellen, Mieke Offenberg, alias Polly Pedaal, Lucky Bamse en Noa. Nou, waar te beginnen. Dacht aan het jaar 1987 zo ongeveer.

Joop, Roel en ik, werkten vlak bij elkaar. Joop bij de ING bank, tegenover de voormalige Mariastichting waar Roel werkte op het labaratorium en schuin daar tegenover ik bij de trombosedienst van het Rode Kruis. Daar werkte ik met Ingrid, de vrouw van Roel, die ons aanstak met het Tourtoto virus!! Wat een te gekke 3 weken hadden we toenmalig, elke dag racen naar de personeelskamer van Roel, die daar de uitslagen lijsten dagelijks ophing!! Ja, die goeie ouwe tijd....  

Joop werd gek van mij, na inleveren van mijn lijsten, elk moment weer een verandering doorgeven,maar hij deed het blijmoedig en moest eigenlijk wel lachen om mijn fanatieke gedoe!

Die Toto jongens verdienen wel onze complimenten, wat hebben zij zich al die jaren ingezet en met zoveel plezier, zoals we hebben kunnen lezen in hun verslag!! En wat te  denken van onze gezellige bierfeestjes met een etentje daarna,voorafgaande aan de Tourstart, samen met goede vriend Herman, Jacques,Joop en ikzelf.

Jarenlang met Herman een gezamenlijke lijst  Gaefa,met wisselend succes maar we hadden veel plezier met het samenstellen!!

Dus al met al zo'n 32 jaar deelname plezier, dat het nog jaren mag voortduren!! Dank je wel Tour directie voor al het plezier dat jullie ons geven!!

Iedereen veel plezier bij de laatste, zeer spannende etappes, hup Steven...
Groet, Mieke.

Hier had Mieke ook kunnen staan!